Ejendomsudvikling, renovering og udlejning

Liste over referencer (tidligere udlejninger af erhvervslejemål)

Vi har de seneste år udlejet og istandsat erhvervslejemål til blandt andet følgende firmaer:


Buch & Holm A/S, Marielundvej 39, Herlev

Samlet areal: 1300 m²

Buch & Holm var de første nye lejere, der flyttede ind på Marielundvej i Herlev efter en gennemgribende renovering af den tidligere produktionsejendom. CFO Vejlo Jovnovic i Buch & Holm udtaler: "Hos Friheden Gruppen oplevede vi en sjælden grad af gennemsigtighed hele vejen igennem kontraktforhandlingerne og til vi flyttede ind i vores nye lejemål. Undervejs i forløbet blev der fokuseret meget på at nå frem til løsninger der også skulle tilgodese os som lejer. Det er for mig et klart bevis på, at Friheden Gruppen har en meget konstruktiv, loyal og professionel tilgang til deres lejere".

Dansk Sundhedssikring - Marielundvej 43, Herlev

Samlet areal: 581 m²

Dansk Sundhedssikring er én af de lejere, der er flyttet ind på Marielundvej i Herlev. Direktør i Dansk Sundhedssikring Per Clausen udtaler: "Vi oplever Friheden Gruppen som en udlejer der altid er løsningsorienteret, fleksible og ikke bange for at gå i dialog med sine lejere om stort og småt. De er også gode til at reagere hurtigt, når vi henvender os med forskellige spørgsmål".

DanZafe A/S, Marielundvej 45D, Herlev

Samlet areal: 2000 m²

Danzafe havde behov for en administrationsdel, en engrosbutik og en lagerdel, hvilket vi fandt plads til i en selvstændig bygning i erhvervsparken. Bygningen blev herefter ombygget til lejers anvendelsesbehov. Forhandlingerne med Danzafe A/S var præget af en uformel og professionel dialog, hvor vi fokuserede på at være fleksible og lyttende med hensyn til lejers ønsker og behov. I forhandlingerne med DanZafe A/S og alle andre lejere, vi forhandler med, bestræber vi os også altid på at være effektive og objektive, også når vi eksempelvis rådgiver lejere omkring indretningen af deres nye lejemål.

Fysioterapi Nordvest, Dortheavej 59, København NV

Samlet areal: 1000 m²

På Dortheavej i Nordvest-kvarteret nær Tomsgårdsvej og Bispebjerg Station har Fysioterapi Nordvest fået indrettet 3 etager med behandlingsklinikker og moderne træningsfaciliteter.

Johannes Fog A/S, Lyskær 2, Herlev

Samlet areal: 7500 m²

Johannes Fog, der er leverandør af byggematerialer, har lejet 7.500 m2 lagerlokaler på Lyskær 2 i Herlev nær Herlev Ringvej, Ballerup Boulevard og Herlev Hovedgade.

LN Unoco, Søndre Ringvej 55, Brøndby

Samlet areal: 2400 m²

Virksomheden LN Unoco er en dansk maskinfabrik, der arbejder inden for den spåntagende industri. Virksomheden har lejet 2.400 m2 på Søndre Ringvej i Brøndby tæt på blandt andet Holbækmotorvejen.

Mondelez (Kraft Foods), Søndre Ringvej 55, Brøndby

Samlet areal: 3000 m²

Virksomheden Mondelez' domicil i Brøndby blev oprindeligt anvendt som kuglelejefabrik. Vi har nu konverteret bygningen til en topmoderne kontorejendom og indrettet 3.000 m2 lokaler til Mondelez.

Vaillant A/S, Drejergangen 3A, Karlslunde

Samlet areal: 3000 m²

Virksomheden Vaillant har lejet nyt kontordomicil på Drejergangen i Karlslunde i et velfungerende erhvervsområde nær Karlslunde Landsby og Køge Bugt Motorvejen. Adm. direktør i Vaillant A/S udtaler. "Vi har et rigtig godt indtryk af Friheden Gruppen som udlejer. De er altid lydhøre og fleksible, hvis vi har ønsker eller forslag til ændringer i vores lejemål. Også dengang vi havde for lidt plads og ønskede at udvide vores nuværende lejemål uden at vi var nødt til at skulle flytte rent fysisk. Det fandt vi sammen med Friheden Gruppen en fornuftig og holdbar løsning på ved at udvide vores areal i samme ejendom".

Zealand Pharma A/S, Smedeland 36, Glostrup

Samlet areal: 2000 m²

Zealand Pharma A/S har lejet kontorfaciliteter på Smedeland 36 i Glostrup, hvorfra der er nem adgang til Frederikssundmotorvejen, Nordre Ringvej og Motorring 3. Både undervejs i forhandlingerne omkring lejekontrakt og i perioden efter indflytning har lejer givet udtryk for, at de oplever en høj grad af fleksibilitet og imødekommenhed fra os i bestræbelserne på altid at opfylde vores ønsker store som små.