MARIELUNDVEJ 43B st. th., 2730 HERLEV, 211 m2

MARIELUNDVEJ 43B st. th., 2730 HERLEV, 211 m2 2019-04-11T10:27:53+00:00

Project Description

Meget velordnede omgivelser med store frie parkeringsarealer

Moderne kontorer/showroom med fleksible glasinddelinger – Godt lysindfald, store rum, højt til loftet

Kontorlejemålet er beliggende i høj stueetage i bygningen og består af 211 m2 repræsentative kontorer/showroom. Adgang sker via stor hall/opgang med brede trapper.

Meget funktionelt og fleksibelt lejemål, primært opdelt med lette glasvægge i storrumsmiljø, kontor/mødelokale, køkken med spiseplads, balkon/altan samt toilet med bad.

Flotte mørke nyere kontortæpper i rummene, lofter beklædt med lyse Troldtekt-plader, moderne belysningskilder samt store vinduespartier med rigtig godt lysindfald.

Et flot up-to-date lejemål i spændende bygning. Billedmaterialet er fra et tilsvarende lejemål i opgangen, der blot er indrettet på en anden måde.

På ejendommens asfalterede udenomsareal er etableret i alt ca. 200 fælles gratis parkeringspladser.

Fællesarealer fremtræder velordnede med grønne områder og er fuldt renoverede.

Yderligere 255 m2 kontor/mødelokaler kan anvises i samme område. Kontakt os for yderligere oplysninger.

BESKRIVELSE AF OMRÅDET:

Ejendommen er beliggende i et velfungerende erhvervskvarter i Herlev med gode trafikale forbindelser, 700 meter fra Ring 3 og 1 km fra Herlev Station. Den kommende letbane får station 300 m fra ejendommen.

Ejendommen har gennem de senere år gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag særdeles tidssvarende og funktionel. Ejendommen består af flere separate bygninger, opført i perioden 1949 – 1988, der nu er indrettet til moderne kontor/showroom efter lejers behov.

Bygningerne er opdelt i ca. 20 lejemål i varierende størrelse og er fuldt udlejede til firmaer som Johannes Fog A/S, Rovsing Dynamic A/S, DanSafe A/S, Buch & Holm A/S m.fl.

TypeKontor / Showroom
Samlet areal12000 m²
Ledigt kontorareal211 m²
Hent plantegning
Hent prospekt