SØNDER RINGVEJ 55, 2605 BRØNDBY 2.531 m2 KONTOR

SØNDER RINGVEJ 55, 2605 BRØNDBY 2.531 m2 KONTOR 2019-11-19T08:44:42+00:00

Project Description

Repræsentativ ejendom, beliggende på stor hegnet grundt i velfungerende erhvervskvarter i Brøndby, med facade mod Ringvejen. Store befæstede fælles p-arealer umiddelbart foran ejendommen.

Super moderne lokaler, istandsat væsentligt over gennemsnittet, med lækre materialer og flotte gulvbelægninger. Traldtekt plader i loftet sikrer en god akustik i de store lokaler.

Kontorlejemålet, der er en del af en større ejendom, består af 2 etager samt underetage, hvor der i underetagen er indrettet omklædning, badefaciliteter, serverrum samt flere disponible rum. Der forefindes lift indefra samt direkte nedgang udefra til underetagen via trappe/sliske.

Indeholder flot receptionsafsnit med bred trappe til 1. sal, loungeområde med barmiljø, flere store spændende mødelokaler/showroom, undervisningsområde samt stor kantine med køkken med alle moderne bekvemmeligheder. Generelt er lejemålet indrettet med store kontorlandskaber, flerbrugerkontorer samt enkelte kontorer. Flere steder er etableret “stillerum” og møderum til medarbejderne. Endvidere er der indrettet te-køkken på etagerne og mange toiletkerner. Der er monteret alarm, overvågning samt dørtelefon i lejemålet.

Rigtig flot lysindfald, spændende farvevalt og skæve vinkler gør dette lejemål anderledes end traditionelle kontorlokaler og er absolut et besøg værd.

TypeKontor / Showroom
Samlet areal8900 m²
Ledigt lejemål2998 m²
Hent plantegning
Hent prospekt